Konsultasjon

Opplever du små eller store problemer med hunden din, som du ikke riktig vet hvordan du skal håndtere, kan jeg hjelpe deg med dette på en konsultasjon. En konsultasjon vil kunne hjelpe deg å finne årsaken til hvorfor problemene har oppstått og hvordan du bør trene for å eliminere eller minske problematferden.

For å ha utbytte av en konsultasjon, må du være innstilt på å måtte trene med hunden din, og gjøre nødvendige endringer i hundeholdet. Det finnes sjelden en «quick fix».

Dessverre finnes det sjeldent noen snarveier, og trening kan være til dels krevende. Resultatene avhenger av egeninnsatsen og ofte må hele husholdningen være involvert. Treningen innebærer ofte også endring av egne rutiner og atferd.

Slik foregår en konsultasjon:

Vi arrangerer et møte med deg/dere og hunden i våre lokaler på Rudshøgda, dette vil ta omtrent 1,5-2 timer.

I etterkant får du tilsendt et forslag til treningsprogram tilpasset deg og din hund.

Vi vil ta kontakt annenhver uke pr. telefon eller e-post for oppfølgingssamtaler, vurdering og hjelp med treningen. Totalt 4 ganger etter konsultasjonsmøte.

Dersom det er hensiktsmessig vil vi sette opp 1 eller flere oppfølgingsmøter med praktisk trening eller evaluering av hundens atferd.

Pris fra 1900,- kr

Konsultasjoner holdes som regel på mitt kontor i Innlandet Hundesenter sine lokaler: Stolvstadvegen 11,  2360 Rudshøgda.

Unntaksvis gjør vi hjemmebesøk dersom dette er mest hensiktsmessig for atferdsproblemet. Ta kontakt for egne priser for hjemmebesøk.

Send en epost til carina@innlandethundesenter.no eller ring meg på telefon 46624989 dersom du har spørsmål, eller vil bestille time. Du kan også bruke kontaktskjemaet.

 

Ta gjerne en titt på disse postene: