Konsultasjon

Published by Carina Josefine on

Atferdskonsultasjon

Opplever du små eller store utfordringer med hunden din, som du ikke riktig vet hvordan du skal håndtere, kan jeg hjelpe deg med dette på en konsultasjon. En konsultasjon vil kunne hjelpe deg å finne årsaken til hvorfor utfordringene har oppstått og hvordan du bør trene for å eliminere eller minske atferdsutfordringene.

For å ha utbytte av en konsultasjon, må du være innstilt på å måtte trene med hunden din, og gjøre nødvendige endringer i hundeholdet. Det finnes sjelden en “quick fix”.

Dessverre finnes det sjelden snarveier, og trening kan være til dels krevende. Resultatene avhenger av egeninnsatsen og ofte må hele husholdningen være involvert. Treningen innebærer ofte  endring av egne rutiner og atferd. Hvordan kan hunden endre sine vaner, dersom ikke vi også endrer hvordan vi håndterer situasjonene?

Slik foregår en konsultasjon:

Vi arrangerer et møte med deg/dere og hunden. Jeg vil stille spørsmål og snakke med dere for å få et godt innblikk i hundens historie, personlighet og atferd, samt hverdagen til hunden og familien deres. I etterkant får du tilsendt et forslag til treningsprogram tilpasset deg og din hund.

Vi vil ta kontakt annenhver uke pr. telefon eller e-post for oppfølgingssamtaler, vurdering og hjelp med treningen. Totalt 4 ganger etter konsultasjonsmøte.

Dersom det er hensiktsmessig vil vi sette opp 1 eller flere oppfølgingsmøter med praktisk trening eller evaluering av hundens atferd.

Pris fra 1800,- kr

Konsultasjoner holdes som regel på mitt kontor i Innlandet Hundesenter sine lokaler: Stolvstadvegen 11,  2360 Rudshøgda. Jeg kan også komme hjem til deg, dersom du bor i området Lillehammer/Gjøvik/Hamar.

Send en epost til [email protected] eller ring meg på telefon 46624989 dersom du har spørsmål, eller vil bestille time. Du kan også bruke kontaktskjemaet.

DSC_8681a