Konsultasjon

Opplever du små eller store problemer med hunden din, som du ikke riktig vet hvordan du skal håndtere, kan jeg hjelpe deg med dette på en konsultasjon. En konsultasjon vil kunne hjelpe deg å finne årsaken til hvorfor problemene har oppstått og hvordan du bør trene for å eliminere eller minske problematferden.

For å ha utbytte av en konsultasjon, må du være innstilt på å måtte trene med hunden din, og gjøre nødvendige endringer i hundeholdet. Det finnes sjelden en «quick fix».

Konsultasjoner holdes som regel på mitt kontor i Innlandet Hundesenter sine lokaler: Stolvstadvegen 11,  2360 Rudshøgda.

Pris: 1400,-
Prisen inkluderer et møte med deg/dere og hunden i våre lokaler på Rudshøgda, inntil 1,5 time. I etterkant får du tilsendt et forslag til treningsprogram tilpasset deg og din hund. Inkludert er også oppfølging pr. telefon/e-post inntil 8 uker etter konsultasjonen.

Send en epost til carina@innlandethundesenter.no eller ring meg på telefon 46624989 dersom du har spørsmål, eller vil bestille time. Du kan også bruke kontaktskjemaet.

 

Ta gjerne en titt på disse postene: