Valpekurs

Published by Carina Josefine on

Valpekurs

Triks og samarbeid - valp

– Et anderledes valpekurs

Dette kurset vil handle om å ha det gøy!

Gjennom morsomme triks og øvelser skal vi bygge opp et godt samarbeid mellom deg og valpen din, som vil gjøre all fremtidig trening raskere og enklere. Vi vil gi valpen din gode assosiasjoner til å samarbeide med deg, og legge grunnmuren i forholdet deres. Vi skal pøse på med selvtillit og mestring hos valpen din, da dette er den beste forsikringen du kan ha mot atferdsproblemer senere. Vi kommer ikke til å jobbe med lydighetsøvelser som “sitt” og “ligg”,  men gjennom lek og moro lærer den det sansynligvis likevel.

Derimot skal vi jobbe med morsomme triks og kontaktøvelser: Snurre, rulle rundt, gå slalom mellom beina, slå av/på lyset eller lukke skuffer, rydde opp leker, bukke, hoppe gjennom armene dine, spille død (pang!), hinderløype, nesearbeid og problemløsningsoppgaver.

Hvis du lurer på hvorfor jeg setter opp et valpekurs som rett og slett handler om å ha det gøy, ta en titt på denne artikkelen.

I tillegg vil vi  ta oss god tid til å snakke om, og ta tak i, utfordringer man støter på som valpeeier, og vi vil lære valpene våre å slappe av sammen med andre (ro-trening)

Dette kurset er for deg som ser verdien i å legge et godt grunnlag for fremtidig samarbeid, som vil la valp være valp og derfor fokusere på lek og moro i treningen.

Dette kurset settes opp i løpet av våren 2019. Ta kontakt for å melde din interesse.

valpekurs for innlandet Hundesenter

Jeg ønsker å gi deg og valpen din en god start på livet sammen! På dette kurset går vi igjennom de tingene som er viktig i  valpetiden.

Vi setter ikke høye krav til valpene. Fokuset er ikke på “lydighet”, men gode vaner, mestring, samarbeid, og grunnleggende trening på å gå pent i bånd, renslighetstrening, ikke bite, ikke hoppe og andre vanlige utfordringer i valpetiden.

Øvelsene vi gjennomgår er enkle og tilpasset hver hund. Fokuset er å legge tilrette for et godt samarbeid mellom hund og eier, og bygge selvtillit og mestringsfølelse for valpen (og eieren), slik at valpen din får de beste forutsetningene for å bli en trygg, glad og sikker hund.

Vi har stort fokus på individuell oppfølging og kursene har derfor kun 4 – 6 deltakere deltakere.

Siste kurskveld får de firbeinte selvfølgelig deltakerbevis!

Alder: ca.  4–6 md
Kursvarighet: 6 uker à 1 kveld pr. uke.
Forkunnskaper: ingen nødvendig – åpent for alle.

For påmelding og datoer se Innlandet Hundesenter sin nettside.