Avslutning for unghundene våre

Published by Carina Josefine on

Jeg har jo helt glemt vekk å dele bilder av de flotte unghundene som avsluttet unghundkurset før påske! Alle bildene ligger selvsagt i eget album på facebook, men jeg vil nå likevel ha i alle fall ett bilde av hver unghund her på bloggen også. Jeg er jo stolt over alle disse flotte ekvipasjene heg er så heldig å få ha på kurs!

Dette er bilder fra den lille “eksamensbanen” vi setter opp. Den inkluderer sitt, ligg, tunell, gå pent i bånd, innkalling, bli håndtert av “fremmed”, og selvvagt triks.

 


Monster (herligste lille “monsteret jeg vet om” 😉 )

 

Joppe

 

Isak

 

Diesel

 

Max

 

Milo

 

Takk for nå, og lykke til videre! 🙂
Neste uke starter en ny runde med unghundkurs. Denne runden skal jeg ha unghund- og valpekurs på Lillehammer. Det blir gøy 😀