mine kurs

Alle mine kurs har fokus på motivasjon, glede, samspill og mestring. Noen av kursene holdes regelmessig, andre setter jeg opp etter forspørsel. Ved kurs som ikke har dato for neste oppstart, ta kontakt for å melde interesse.
Send meg gjerne en mail på hundetrener@carinajosefine.no, eller ring meg på 46 62 49 89, så kan jeg hjelpe deg å finne frem til riktig kurs, enten blant kursene jeg selv holder, eller hos noen av mine dyktige hundetrenerkollegaer.

Triksekurs

Bli med på et kurs hvor glede og samarbeid står i fokus! Dette skal være et kurs fritt for stress og strenge krav. Dette skal rett og slett være kvalitetstid, en time-out fra hverdagen – sammen med hunden din.

Noe av det som er så fantastisk med å trene triks, er jo at det ikke finnes forhåndsbestemte regler for hvilke øvelser man lære, eller hvordan triksene skal se ut.

Når man driver med triksetrening skal man ikke tenke nytteverdi, men GLEDE og SAMARBEID! Det kan faktisk vise seg å være det meste nyttige dere kan gjøre.

Neste triksekurs starter 28. februar

Rallylydighet er en morsom og spennende hundesport med øvelser fra tradisjonell lydighet, kreativ lydighet og agility. Fokus i rallylydighet skal ligge på gode holdninger, samspill og glede! Uansett om du har lyst til å konkurrere, eller “bare” ha det gøy sammen med hunden din, kan rallylydighet være hundesporten for dere!

Neste kurs i rallylydighet starter 26.februar

Agility er en hinderløype med hund. Hunden skal hoppe over, løpe gjennom eller balansere over en rekke ulike hinder. Vi vil gå gjennom alle hinderne, og prøve oss på hele baner.Dette kurset er for deg som er nysgjerrig på sporten og som har lyst å gjøre noe morsomt sammen med hunden din!

Neste kurs i agility starter 26.februar

Gi deg selv og valpen din en god start på livet sammen med et av disse to typene valpekurs. Fokuset er på å legge tilrette for et godt samarbeid mellom hund og eier, og bygge selvtillit og mestringsfølelse for valpen.

Ta kontakt for å melde interesse for
«Triks og samarbeid – Valp»

Unghundtiden byr ofte på utfordringer. Jeg vil vise dere morsomme og nyttige øvelser slik at både du og hunden beholder motivasjon gjennom den noe turbulente tenåringsperiodentiden.

Neste unghundkurs starter 14. mars

Dette kurset handler om glede, samarbeid. Barn og hund skal ha det moro. Kurset består av morsomme triks og øvelser som vil styrke båndet dem i mellom. Både barn og hund skal føle stolthet over hva de får til sammen!

Å trene triks, er noe av det morsomste barn og hund kan gjøre sammen. Noe av det som er så fantastisk med å trene triks, er jo at det ikke finnes noen regler for hvilke øvelser man lære, eller hvordan triksene skal se ut. Dette skaper rom for mye mestring og moro. Jeg vil at både barn og hund skal føle stolthet over hva de får til sammen!

Ta kontakt for å melde interesse for
«Barn og hund» kurs