Nok en herlig gjeng på rallykurs

I helgen hadde jeg mitt andre rallylydighetskurs. Disse kursene er del av praksisen min, for å bli godkjent instruktør i Norsk rallylydighetsklubb. Det er jo spesielt gøy å undervise i noe som jeg selv synes er utrolig morsomt å holde på med, så jeg håper på å få holde mange av disse når jeg er ferdig godkjent!

Nok en gang hadde jeg er utrolig herlig gruppe! Hele tre sheltier, en border collie, en collie, og ei lita frøken som er blanding av australsk gjeterhund(mini) og japansk spisshund.

Alle jobbet kjempegodt, og det var veldig gøy å se hvor store fremskritt hver ekvipasje gjorde bare på én helg! Helt utrolig! Det var nok noen slitne hunder som dro hjem på søndag.

Jeg åper jeg har inspirert noen av dem til å fortsette med rallylydighet, om ikke for konkurranse, så for å ha det gøy hjemme sammen med hunden.

Diesel i spiralen

Leo går slalom mellom bena

Isha måtte være lånehund på søndag, da Leha desverre måtte holde seg hjemme. Og Unni jobbet som en helt med henne!

Kjempegod kontakt mellom Leo og Marit

Lykke i en “snurr under marsj”

Lille Nova på 5 mndr imponerte alle

For flere bilder se facebookalbumet fra kurset.
Fredag 21 april – søndag 23 april skal jeg være hjelpeinstruktør på et kurs for Lillehammer Brukshundklubb.
De siste praksistimene vil bli brukt på en “workshop” for de jeg har hatt på rallykurs. Vi møtes en lørdag eller søndag, repeterer, ser på utfordringer som har dukket opp, og jobber med det hver enkelt trenger eller har lyst til å trene på. Jeg vil sende ut mail om dette når dato er bestemt.