Atferdskonsultasjon

Opplever du små eller store utfordringer med hunden din, som du ikke riktig vet hvordan du skal håndtere, kan jeg hjelpe deg med dette på en konsultasjon. En konsultasjon vil kunne hjelpe deg å finne årsaken til hvorfor utfordringene har oppstått, og hvordan du bør trene og legge til rette for å løse atferdsutfordringene på best mulig måte.

For å ha utbytte av en konsultasjon, må du være innstilt på å måtte trene med hunden din, og gjøre nødvendige endringer i hundeholdet. Det finnes sjelden en “quick fix”.

Treningen innebærer ofte  endring av egne vaner og rutiner. Hvordan kan hunden endre sine vaner, dersom ikke vi også endrer hvordan vi håndterer situasjonene?

Slik foregår en konsultasjon:

Vi arrangerer et møte, slik at jeg kan bli kjent med deg/dere og hunden. Jeg vil stille spørsmål og snakke med dere for å få et godt innblikk i hundens historie, personlighet og atferd, samt hverdagen til hunden og familien deres. I etterkant får du tilsendt et forslag til treningsprogram tilpasset deg og din hund.

Konsultasjoner holdes i våre lokaler (Askelabben Hundesenter, Åsmarkvegen 755, 2364 Næroset) fra og med uagust 2019. Jeg kan også komme hjem til deg, dersom du bor i området Lillehammer/Gjøvik/Hamar. Hva som er mest hensiktsmessig, kommer an på hvilke utfordringer vi skal jobbe med.

Send en epost til [email protected] eller ring meg på telefon 46624989 dersom du har spørsmål, eller vil bestille time. Du kan også bruke kontaktskjemaet.