Barn og hund

-triks og samarbeid

Dette kurset handler om glede, samarbeid. Barn og hund skal ha det moro sammen!

Kurset består av morsomme triks og øvelser som vil styrke båndet dem i mellom. Barnet vil lære hvordan man både trener og forholder seg til hunden, og hunden vil lære at det lønner seg å samarbeide – også med barnet/barna i familien.

På barn og hund kurs har jeg få deltagere (max 4 hunder), for å sikre god oppfølging for hver enkelt. Det er svært viktig for meg at alle barn opplever mestring, og får en god opplevelse av å være på kurs. Kanskje er det deres første møte med hundetrening?

Å trene triks, er noe av det morsomste barn og hund kan gjøre sammen. Noe av det som er så fantastisk med å trene triks, er jo at det ikke finnes noen regler for hvilke øvelser man lære, eller hvordan triksene skal se ut. Dette skaper rom for mye mestring og moro. Jeg vil at både barn og hund skal føle stolthet over hva de får til sammen!

Eksempler på triks vi kan jobbe med: snurre, gå slalom mellom beina, slå av/på lyset, at hunden rydder opp lekene sine, bukke,, stå på skateboard, hoppe gjennom armene dine, hopep gjennom rockering, spille død (pang!),  krype, sitte bamse, high five, rulle rundt, blåse bobler i vann og mye mer.

Kurset går over 5 kvelder i løpet av 5 uker, samt en trivelig oppfølgingsveld 1-2 mndr etter kurset er avsluttet (til sammen seks kvelder). I mellomtiden er jeg selvsagt tilgjengelig dersom har spørsmål

Ta kontakt for å melde interesse for barn og hund kurs.

Pris 1600 kr.

Hvis du ønsker å melde deg på neste triksekurs, eller har spørsmål vedrørende kurset, send en epost til [email protected] eller ring meg på telefon 46624989. Du kan også bruke kontaktskjemaet. Ved påmelding trenger jeg hundens navn, rase og alder, samt din epostadrese og postadresse (nødvendig for fakturering).

29351982_898231237050269_7895503073467596127_o