Mine kurs

 

Alle mine kurs har fokus på motivasjon, glede, samarbeid og mestring. Noen av kursene holdes regelmessig, andre setter jeg opp etter forspørsel. Ved kurs som ikke har dato for neste oppstart, ta kontakt for å melde interesse.
Send meg gjerne en mail på [email protected], eller ring meg på 46 62 49 89, så kan jeg hjelpe deg å finne frem til riktig kurs, enten blant kursene jeg selv holder, eller hos noen av mine dyktige hundetrenerkollegaer.

TRYGG hund - selvtillitskurs

Uansett om du bare vil gjøre det aller beste for hunden din og forebygge atferdsutfordringer, eller om du allerede har en sensitiv eller usikker hund, som kanskje også utagerer når dere går tur, eller bjeffer på lyder, så er det å hjelpe hunden din å få bedre selvtillit noe av det beste du kan gjøre.

Usikre hunder har oftere atferdsutfordringer, de er mer stresset og de overreagerer oftere.

Å ha god selvtillit handler rett og slett om livskvalitet! Å føle seg trygg er et grunnbehov, og det påvirker hele hunden, både fysisk og mentalt.

Den gode nyheten er at selvtillit kan trenes opp!

TRYGG Hund fines også som nettkurs!

Triksekurs

Bli med på et kurs hvor glede og samarbeid står i fokus! Dette skal være et kurs fritt for stress og strenge krav. Dette skal rett og slett være kvalitetstid, en time-out fra hverdagen – sammen med hunden din.

Noe av det som er så fantastisk med å trene triks, er jo at det ikke finnes forhåndsbestemte regler for hvilke øvelser man lære, eller hvordan triksene skal se ut.

Når man driver med triksetrening skal man ikke tenke nytteverdi, men GLEDE og SAMARBEID! Det kan faktisk vise seg å være det meste nyttige dere kan gjøre.

Rallylydighet er en morsom og spennende hundesport med øvelser fra tradisjonell lydighet, kreativ lydighet og agility. Fokus i rallylydighet skal ligge på gode holdninger, samspill og glede! Uansett om du har lyst til å konkurrere, eller “bare” ha det gøy sammen med hunden din, kan rallylydighet være hundesporten for dere!

Agility er en hinderløype med hund. Hunden skal hoppe over, løpe gjennom eller balansere over en rekke ulike hinder. Vi vil gå gjennom alle hinderne, og prøve oss på hele baner.Dette kurset er for deg som er nysgjerrig på sporten og som har lyst å gjøre noe morsomt sammen med hunden din!

 

Gi deg selv og valpen din en god start på livet sammen med et av disse to typene valpekurs. Fokuset er på å legge tilrette for et godt samarbeid mellom hund og eier, og bygge selvtillit og mestringsfølelse for valpen.

Unghundtiden byr ofte på utfordringer. Jeg vil vise dere morsomme og nyttige øvelser slik at både du og hunden beholder motivasjon gjennom den noe turbulente tenåringsperiodentiden.

Dette kurset handler om glede, samarbeid. Barn og hund skal ha det moro. Kurset består av morsomme triks og øvelser som vil styrke båndet dem i mellom. Både barn og hund skal føle stolthet over hva de får til sammen!

Å trene triks, er noe av det morsomste barn og hund kan gjøre sammen. Noe av det som er så fantastisk med å trene triks, er jo at det ikke finnes noen regler for hvilke øvelser man lære, eller hvordan triksene skal se ut. Dette skaper rom for mye mestring og moro. Jeg vil at både barn og hund skal føle stolthet over hva de får til sammen!

Ta kontakt for å melde interesse for
“Barn og hund” kurs