Tilbakemeldinger

Vi møtte Carina da hun kom inn som instruktør de 2 siste gangene på valpekurset. Vi tok raskt en viktig avgjørelse: KUN kurs med Carina heretter! Jeg er helt sikker på at Nikki er enig!

Carina har en utrolig god kontakt med hundene, kursene er morsomme, svært lærerike og innholdsrike – både for hund og eier. Det er tydelig at Carina er en dedikert hundetrener, med tonnevis av kunnskaper. Hun tar seg god tid til alle og er også tilgjengelig for eventuelle spørsmål/svar mellom kurskveldene. Hittil har vi gått 2 kurs hos Carina, men vi kommer til å fortsette og fortsette…. Vi får ikke fullrost Carina, og vi føler oss så heldige for at hun dukket opp på vår glade hundevei sammen med Nikki!

Lise Karin Sundheim
Og Nikki

Jeg er veldig glad for at vi valgte dette kurset. Triks kan vi gjøre  overalt. Derfor passer dette utmerket for både Sebastian og oss. Nå ser vi muligheter hele tiden, vi føler at vi gjør noe positivt og morsomt for vår kjære Sebastian. Takk skal du ha, Carina, for din positive holdning.  Den smitter over på meg. Hver gang vi har vært sammen med deg bidrar du med noe positivt.

Vi er ikke så gode på å ta “treningsøkter”, derfor er “triks” perfekt for slike som oss. Det gir både to og firbeinte en mestringsfølelse. Dette motiverer til masse triks og lærdom.

Triksekurs vil jeg anbefale til alle som synes vanlig trening er litt kjedelig. Dette er ikke bare “fjas”, dette er god trening for hunden. Veldig viktig å ha det gøy på trening.

Liv Gaalaas 
Og Sebastian

Leo og jeg har hatt en kjempefin helg på triksekurset du hadde i helga Gøy å se hva hund og eier kan få til sammen. Se en fornøyd og avslappet hund etter timer med triksing, å ha det Morro sammen. På våre turer, vil jeg nå legge inn en økt eller to med triksing  Du Carina er ei superflink hundetrener.
Trikse kurs anbefales 

Marit Husum
Og Leo

Willow lost her vision to SARDS in September 2018. I began researching, trying to find ways to help her adjust to her blindness. Willow was scared, confused as was I. Our other Malamute began reacting poorly towards Willow. He avoided her, growled and clearly showed he was not comfortable.Willow and I joined Carina’s Blind Dog Quality of Life group.

Carina put together a individual program for Willow to help her become the confident dog she was before blindness. We live in Canada and some might think “how could this possibly work?”  Carina is in Norway; we live in Canada. Well it has worked beyond anything I could have imagined. Carina was readily available answering questions, sending training videos using her lovely dogs. Carina mentored me in helping rebuild the bond between our 2 dogs. Carina is such an open, caring person. I felt an instant connection. I knew this is the person who will be able to help me with Willow. When I was having difficulty with an exercise, Carina always had a solution. She is so intuitive and can suggest exactly what each individual dog needs. Willow and I love her.

Rhonda Vocke
Og Willow

When my dog went blind, there were many new issues to deal with, but I didn’t realize there would be new behavioral issues, too.  I was more concerned about the blindness and how to deal with that, when I realized that in some circumstances her behavior had changed.

One that stands out the most is she became very aggressive at bedtime if she were to be moved.  Teeth barred, growling and sometimes a deliberate snap towards the hand. Totally new behavior.  Carina’s guidance and patience helped us  through this.  If something didn’t work, she always had another trick up her sleeve to suggest, until we succeeded. What I really appreciated was she didn’t just tell me what to do.  Frequently she was involved in trying to figure out why a behavior was happening, and that communication to me helped ease my anxiety, too, and made the training process easier. With knowledge comes understanding.  With understanding comes change.  Thanks to Carina the unexpected behavior problems are now in the past.

Lynne Bulow
Og Duchess

48409339_10156970782317090_2965744084041334784_o

Ikke visste vi hvilken reise vi skulle ut på da vi meldte oss på onlie-kurset “Trygg Hund” hos Carina Josefine – en utrolig lærerik og bevisstgjørende reise. Carina Josefine er en hundeinstruktør med en uvanlig bred utdanning og kompetanse på hund. Denne kompetansen deler hun raust med hver og en kursdeltaker gjennom hele kursperioden. Hennes klare holdninger til hvordan trene, samspille med hunden din er gjennomgående i hele kurset, og måten kurset er bygd opp på. Carina er “hel ved”- liv og lære går hånd i hånd.

Det at kurset er delt inn i moduler med forelesning som knytter teori og praksis, at det strekker seg over tid, at hver modul er etterfulgt av arbeidsoppgaver, skiller seg ut fra alle andre kurs vi har gått og er en utmerket måte å få til egenutvikling på. Ukentlige spørretimer der vi får veiledning på problemstillinger og nå grupper som drøfter ulike utfordringer sammen er veldig lærerikt Hver deltaker får også personlig oppfølging samtidig som vi deler ideer/kunnskap og utfordringer med hverandre.

At kurs ikke er noe quick fiks viste oppstarten. Her var det stressreduksjon og selvtillitsbygging som var i fokus med utrolig mange gode ideer til temaene. Og slik har det vært hele kurset gjennom. Vi anbefaler kurset på det varmeste til alle der ute Ikke la sjansen gå fra deg 😊 meld DEG på!! Hilsen Greta, Johnny, Pixie og Ice 

Greta og Johnny
Pixie og Ice
Først vil jeg bare si tusen takk for de fine månedene vi fikk sammen med deg og kursgruppen😊 Det var et veldig bra kurs du har laget – beste kurset vi har gått noengang! Er utrolig glad for at vi fikk lov til å delta.
Jeg merker stor forskjell på hele Minnie etter kurset❤️ Hun er blitt mye roligere, og har helt klart høyere selvtillit. Hun tar masse gode initiativ, noe hun sjeldent gjorde før. Kommunikasjonen oss imellom et mye bedre 👍🏻 Hun virker mye tryggere i de aller fleste situasjoner. Hun utfordrer seg selv og gjør flere ting nå som rett og slett var uaktuelt tidligere. 
Stressredusering var veldig nyttig for oss. Det var viktig for å kunne klare å ta tak i utfordringer 😊 
Jeg føler meg mye tryggere på hvordan vi kan jobbe med ulike utfordringer, og vet litt mer om hva som skal til for å lykkes. Jeg føler meg faktisk som en bedre hundeeier, som kan forstå Minnie mye bedre enn før.
Vi fikk også masse god inspirasjon til mental aktivisering, det skal vi ta med oss videre.
Dette har helt klart endret livene våre, og vi står mye bedre rustet for å takle de utfordringene vi måtte møte videre. 
 
Angelika
og Minnie
9IoohYWSFy4ryZb3QZKY_file

Freia og jeg er SÅ glad for at vi kom over kurset TRYGG HUND!! Lærerikt, motiverende , engasjerende og morsomt – en hel verktøykasse med kunnskap om hundens språk og atferd, med påfølgende jobbing i praksis med våre egne hunder.

At det skulle være mulig å få så stort utbytte av et online hundekurs, hadde jeg på forhånd ikke trodd.

Det som før var daglige turer, har nå blitt høydepunkter med utforsking, kroppsbeherskelse, triksing, samarbeid osv. I tillegg har evt. utfordringer blitt GØY å jobbe med, for vi har fått ulike verktøy å bruke. Treningsplaner, ukesoppdrag, online spørretimer, gruppesamtaler
– kurset har vært helt perfekt!

Carina Josefine er kjempedyktig, og en FANTASTISK motivator for både hund og eier!!! Tusen takk – dette vil vi gjøre mer!

Anne Birgitta
og Freia

Jeg var først litt skeptisk til et onlinekurs, men ble fort positivt overrasket over hvor godt det funket! Fikk masse tips, råd og veiledning hele veien, og så var det fint å kunne se hva de andre på kurset jobbet med og fikk til også! Pluss at man hadde en trygg plattform å ta opp frustrasjoner og utfordringer på uten å bli “belært” eller dømt.

Følte innholdet i kurset var midt i blinken for min usikre chihuahua. Har lagt i mye jobb i han siden jeg fikk han, men her følte jeg liksom at vi fikk inn “grunnmuren”. Å starte med stressredusering tror jeg var helt avgjørende for å kunne jobbe med de tingene han strevde med.

Vi har lært så mye- blant annet har jeg nå en hund som kan gå pent i bånd, som jeg forstår kroppsspråket til, som kan se og passere andre hunder (med riktig tilpasning til situasjonen). Han har blitt mye tøffere på utfordringer og på å utforske sin nysgjerrighet, og han bare elsker å “trene” med meg og vise fram det han kan! Enkelte dager er han faktisk en drøm å gå på tur med(noe jeg så langt kun har drømt om selv)! Det går selvfølgelig litt opp og ned, og vi har fortsatt ting å jobbe med, men nå føler jeg meg ihvertfall trygg på hvordan jeg kan jobbe med ting, føler jeg har fått gode og viktige verktøy i arbeidet videre.

Det er ikke bare hunden min som har fått bedre selvtillit, men jeg også- som er en fin bonus!
Jeg har tidligere vært på både valpekurs og unghundkurs, men skulle ønske at jeg visste om dette kurset først!
Usikker hund eller ei, så tenker jeg at dette kurset inneholder grunnmuren for en trygg hund og et godt samspill mellom hund og eier

Tonje Vinge
og Matti
118528751_344299083367498_3953984136238056666_n