Triksekurs

Bli med på et kurs hvor glede og samarbeid står i fokus! Dette skal være et kurs fritt for stress og strenge krav. Dette skal rett og slett være kvalitetstid, en time-out fra hverdagen – sammen med hunden din.

På triksekurs har jeg få deltagere (max 4 hunder), for å sikre god oppfølging for hver enkelt. Noe av det som er så fantastisk med å trene triks, er jo at det ikke finnes forhåndsbestemte regler for hvilke øvelser man lære, eller hvordan triksene skal se ut. Jeg vil skreddersy en plan for hver ekvipasje, basert på både hundens og eiers forutsetninger og ønsker. Her skal alle ha det fint, og alle skal føle på gleden av å få til noe morsomt sammen.

Når man driver med triksetrening skal man ikke tenke nytteverdi, men GLEDE og SAMARBEID! Det kan faktisk vise seg å være det meste nyttige dere kan gjøre. Gjennom å ha det gøy sammen, vil dere lære å samarbeide på en måte som gjør at ALL trening går lettere (også trening av nødvendige hverdagsferdigheter). Les mer om mine tanker rundt dette i denne bloggposten.

Eksempler på triks vi kan jobbe med: snurre, gå slalom mellom beina, slå av/på lyset, rydde opp lekene sine, bukke, vinke, stå på skateboard, hoppe gjennom armene dine, eller opp på ryggen din, spille død (pang!), marsjere med høye beinløft, krype, sitte bamse, high five, vaske gulv, rulle rundt, blåse bobler i vann og mye mer.

Kurset går over 5 kvelder i løpet av 5 uker, samt en trivelig oppfølgingsveld 1-2 mndr etter kurset er avsluttet (til sammen seks kvelder). I mellomtiden er jeg selvsagt tilgjengelig dersom dere står fast på noen av triksene, eller har andre spørsmål.

Pris 1700 kr.

Hvis du ønsker å melde deg på neste triksekurs, eller har spørsmål vedrørende kurset, send en epost til [email protected] eller ring meg på telefon 46624989. Du kan også bruke kontaktskjemaet. Ved påmelding trenger jeg hundens navn, rase og alder, samt din epostadrese og postadresse (nødvendig for fakturering).