Valpekurs

Triks og samarbeid - valp

– Et anderledes valpekurs

Dette kurset vil handle om å ha det gøy!

Gjennom morsomme triks og øvelser skal vi bygge opp et godt samarbeid mellom deg og valpen din, som vil gjøre all fremtidig trening raskere og enklere. Vi vil gi valpen din gode assosiasjoner til å samarbeide med deg, og legge grunnmuren i forholdet deres. Vi skal pøse på med selvtillit og mestring hos valpen din, da dette er den beste forsikringen du kan ha mot atferdsproblemer senere. Vi kommer ikke til å jobbe med lydighetsøvelser som “sitt” og “ligg”,  men gjennom lek og moro lærer den det sansynligvis likevel.

Derimot skal vi jobbe med morsomme triks og kontaktøvelser: Snurre, rulle rundt, gå slalom mellom beina, slå av/på lyset eller lukke skuffer, rydde opp leker, bukke, hoppe gjennom armene dine, spille død (pang!), hinderløype, nesearbeid og problemløsningsoppgaver.

Hvis du lurer på hvorfor jeg setter opp et valpekurs som rett og slett handler om å ha det gøy, ta en titt på denne artikkelen.

I tillegg vil vi  ta oss god tid til å snakke om, og ta tak i, utfordringer man støter på som valpeeier, og vi vil lære valpene våre å slappe av sammen med andre (ro-trening)

Dette kurset er for deg som ser verdien i å legge et godt grunnlag for fremtidig samarbeid, som vil la valp være valp og derfor fokusere på lek og moro i treningen.

Dette kurset settes opp i løpet av våren 2019. Ta kontakt for å melde din interesse.