TRYGG HUND – selvtillitskurs

Trygg hund - selvtillitskurs

Uansett om du bare vil gjøre det aller beste for hunden din og forebygge atferdsutfordringer, eller om du allerede har en sensitiv eller usikker hund, som kanskje også utagerer når dere går tur, eller bjeffer på lyder, så er det å hjelpe hunden din å få bedre selvtillit noe av det beste du kan gjøre.

Selvtillit handler om hundens tro på seg selv, at den takler både hverdagslivet og de utfordringene som dukker opp. Selvtillit er det som gjør at noen hunder ser på nye utfordringer som et eventyr, mens andre vil møte nye situasjoner med frykt og usikkerhet.

Usikre hunder har oftere atferdsutfordringer, de er mer stresset og de overreagerer oftere.

Å ha god selvtillit handler rett og slett om livskvalitet! Å føle seg trygg er et grunnbehov, og det påvirker hele hunden, både fysisk og mentalt.

Den gode nyheten er at selvtillit kan trenes opp!

På dette kurset vil du lære hvordan du kan “pøse på” med selvtillit, gjennom å bruke mentale aktiviteter, og lære hunden din å ta initiativ og gode valg. 

Få deltagere sikrer personlig oppfølging av hver hund. Her skal det være rom for alle, og vi tilrettelegger for at også usikre hunder skal få gode opplevelser. 

Er du i tvil om dette kurset passer deg og hunden din – ta kontakt for en prat 🙂

Dette får du: 

  • 5 kurskvelder på ca 2 timer med teoretisk undervisning og praktisk trening
  • 1 privattime er inkludert i prisen 
  • Veiledning på telefon og epost hele sommeren gjennom 
  • 1 kurskveld i august hvor dere får mulighet til å snakke om hvordan treningen har gått, stille spørsmål og få ny inspirasjon