Kurs

Jeg holder mange ulike kurs, både gjennom Innlandet Hundesenter, men også gjennom eget enkeltpersonforetak. Kursene holdes på Rudshøgda og Lillehammer i sommerhalvåret, og i gode og varme lokaler i Brumunddal og på Rudshøgda i vinterhalvåret.

Du kan se kurs some allerede er satt opp her.

Kurs som settes opp regelmessig:

  • Triksekurs
  • Valpekurs
  • Unghundkurs
  • Rallylydighet
  • Hverdagslydighet
  • Lydighetsmix I og II

Send meg gjerne en mail på [email protected], så kan jeg hjelpe deg å finne frem til riktig kurs, enten på et av kursene jeg selv holder, eller med en av de andre dyktige instruktørene ved Innlandet Hundesenter.

Ved kurs som ikke er oppsatt, ta kontakt for å melde interesse. Dette gjelder blandt annet:

  • Agility
  • Innføring i utstilling
  • Barn og hund

Har vi ikke mulighet til å sette opp kurset du ønsker, kan privattimer være aktuelt.