Mitt første helgekurs i rallylydighet

I helga holdt jeg mitt første rallylydighetskurs! Jeg “sniker” jo inn litt rallylydighet både på hverdagslydighetskurs og lydighetsmix, men dette var altså mitt første kurs som var bare rally! Jeg har jo forelsket meg helt i denne hundesporten etter jeg og Nommin begynte med den. Derfor har jeg veldig lyst til å bli godkjent rallyinstruktør i Norsk Rallylydighetsklubb. Dette er en del av praksisen i forbindelse med godkjenningen.

Vi var heldige med været, til tross for litt vind, og dermed også ett og annet rallyskilt på avveie (men det gjorde bare at det ble litt ekstra trim for instruktøren, og det er aldri dumt).

Ingen av ekvipasjene hadde trent noe særlig rallylydighet tidligere, og det var virkelig gøy å se hvor store fremskritt de gjorde på bare en helg. Helgens siste bane var en bane hentet fra en rallylydighetskonkurrnse klasse 3!

Aiko til Silje

Slalom mellom bena

Else og Mima

“Send over hopp”

Åh, som Ready gleder seg til å få den godisen!

Entusiastisk fører = entusiastisk hund! Herlig attitude! 

Tor og Belinda

En liten grønn ball, kan være verdens beste motivasjon!

Wega i flott lineføring

For mange flere bilder av de flotte ekvipasjene se albumet på facebooksiden min.

Jeg gleder meg til neste rallykurs! Det er allerede til helgen 🙂

Meld deg på Epostlista mi