Avslutning for unghundene våre

Jeg har jo helt glemt vekk å dele bilder av de flotte unghundene som avsluttet unghundkurset før påske! Alle bildene ligger selvsagt i eget album på facebook, men jeg vil nå likevel ha i alle fall ett bilde av hver unghund her på bloggen også. Jeg er jo stolt over alle disse flotte ekvipasjene heg er så heldig å få ha på kurs!

Dette er bilder fra den lille “eksamensbanen” vi setter opp. Den inkluderer sitt, ligg, tunell, gå pent i bånd, innkalling, bli håndtert av “fremmed”, og selvvagt triks.


Monster (herligste lille “monsteret jeg vet om” 😉 )

Joppe

Isak

Diesel

Max

Milo

Takk for nå, og lykke til videre! 🙂
Neste uke starter en ny runde med unghundkurs. Denne runden skal jeg ha unghund- og valpekurs på Lillehammer. Det blir gøy 😀

Meld deg på Epostlista mi