Påskepoter

Håper alle har hatt en fin påske! Første påskedag hadde vi på Innlandet Hundesenter en liten påskemarkering: PÅSKEPOTER! Vi inviterte til “åpen dag” med minikurs for valper og underhunder, og små konkurranser for hunder i alle aldre.

Jeg ble helt overveldet av hvor mange som trosset et heller surt og kaldt påskevær, for å tilbringe dagen sammen med oss. Bikkjefolk er herlige!

Hver bolk startet med litt teori inne i lokalene, mens hundene som var med inn slappet av og hilste på hverandre. Lisbeth, Line og Tove stod for kaffekoking og vaffelsteking (da jeg ikke duger til sånt i det hele tatt).  Deretter ble det litt praktisk trening ute, av blandt annet kontaktlyd, gå pent i bånd, og snurr rundt.

Etter minikursene hadde vi innkallingskonkurranse og triksekonkurranse. Line holdt orden på rekkefølge og noterte tid hver hund bruke. Det var bare hundedeler som skilte mellom vinneren, nummer to og nummer tre!

Det var greit nok å ta tiden på innkallingene, men jammen var det tilnærmet umulig å skulle velge vinner på triksekonkurransen. Alle var så herlige og flinke, og sjarmfaktoren var skyhøy! Jeg håper alle deltagerne forstod at her kunne like gjerne alle vunnet!

Note to self: Ha med 10 ganger så mange premier neste gang!

Flere bilder ligger i facebookalbumet.

Det var hyggelig å snakke med både tidligere og fremtidige kursdeltagere, og andre hundefolk. Tusen takk for en finfin dag!

Meld deg på Epostlista mi