Sommervalpene våre

I år som vi fjor har vi hatt sommerkurs for valper. Dette er kurs som går over tre uker, to kvelder i uka. Vi har gjort det sånn, fordi mange ikke vil legge planer for seks uker midt i sommerferien. På disse sommerkursene setter vi av enda mer mer tid enn vanlig på sosialisering valpene imellom, og nesten hver kurskveld har vi hatt frilek inne i lokalene våre.

I år fikk jeg holde kurs sammen med Ann Jeanett, en av Innnlandet Hundesenter sine instruktører, som også er utdannet innen atferd og problemløsning.

Kveldene har gått med på til sosialisering, lek, miljøtrening, håndtering, på-pent-i-bånd, passeringstrening, selvkontroll, triks, sitt, ligg, mestringsøvelser (som feks tunell og mini-agilitystige) og en hel masse skravling om både valpetid og unghundtid.

Siste kurskveld er, tradisjonen tro, tid for EKSAMEN! Eksamensnervene hos de små firbeinte var fullstendig fraværende, og jammen tror jeg de tobeinte hadde det gøy også! Det var virkelig morsomt å se på dem alle sammen. De har kommet langt på tre uker, og det er tydelig at de har jobbet og trent godt hjemme.

Bilder fra eksamensbanen:

Neo:

Maui:

Happy:

Molly:

Lilo:

Linus:

Milo:

Maja:

Jeg og Ann Jeanett har kost oss veldig sammen med dere! Lykke til videre 😀

For noen dager kom også beskjeden om at jeg nå er godkjent av Norsk Rallylydighetsklubb som instruktør i rallylydighet. Jeg gleder meg veldig til å holde rallykurs til høsten! Ta gjerne kontakt dersom du er interessert.

Samtidig vil jeg benytte anledningen til å takke alle som har stilt opp på kurs, treninger og workshops for at jeg skulle få de 40 praksistimene mine! Det har vært 40 veldig morsomme timer! 😀

Ønsker alle en fortsatt GOD SOMMER!

Meld deg på Epostlista mi